Parc Natural Lagunas de Ruidera  
           
ES   CAT   EN   FR

ACTUALITAT ::

Noviembre 4, 2012
Este fin de semana se estrenó la pelicula Vulnerables en la que parte del equipo técnico se alojó en nuestras instalaciones mientras se rodaba en la cercana población de Argamasilla de Alba. 
Julio 15, 2010
El Ayuntamiento de Tomelloso divulga su oferta turística creando la primera “Guía de Tapas”

AGENDA CULTURAL ::

MULTIMEDIA VIDEO ::

  Vídeo multimèdia
 
VÍDEO DEL PARC NATURAL
Imatges sobre el Parc Natural i la vida que en ell s’arrecera.

EL TEMPS ::

Predicció per Ruidera

ENLLAçOS D'INTERES ::

www.facebook.es
Segueix-nos al Facebook.
www.albamanjon.net
Hotel de la nostra empresa a Ruidera i amb vistes a la Laguna de San Pedro.
www.casalafragua.net
Casa Rural de lloguer complet a la població d’Ossa de Montiel.
www.lagunasderuidera.net
Portal informatiu i d’oferta turística del Parque Natural Lagunas de Ruidera.
www.ruideractiva.com
Empresa que realitza activitats de Turisme Actiu en l’entorn.
ALQUILER DE BICICLETAS DE PEDALEO ASISTIDO
Albamanjón le ofrece otra forma de descubrir el Parque Natural de las Lagunas de Ruidera de una manera sostenible, preservando el medio, respetándolo y realizando un ecoturismo de calidad.
Descarga información PDF
ACTIVITATS PRòPIES DE L'ESTABLIMENT
HIDROPEDALS, PIRAGÜES I BICICLETES DE MUNTANYA
La nostra empresa li ofereix, a la Laguna de San Pedro, i a les instal•lacions de l’hotel Albamanjon, patins aquàtics i piragües de lloguer per descobrir, en un passeig relaxant, una de les llacunes més belles del Parc Natural. També al mateix lloc, podrà transitar pels nombrosos senders de l’entorn amb alguna de les nostres bicicletes de muntanya que oferim en lloguer.
ACTIVITATS EN L'ENTORN
L'EMPRESA RUIDERACTIVA I EL TURISME ACTIU
Li recomanem realitzar les rutes en 4 x 4 guiades i interpretades per les llacunes altes amb parades als paratges més interessants i la realització d'espeleoturisme. Ruideractiva també li ofereix programes per a empreses i grups amb busseig, paint ball, rutes 4 x 4, vela, snorkeling, piragües, tir amb arc i rocòdrom.
PRODUCTES DE LA NOSTRA TERRA
BODEGUES I ESSÈNCIES NATURALS
La bodega de Manuel Manzaneque, que elabora vins d'autor, o la bodega Pago Guijoso ambdues de prestigi reconegut realitzen visites guiades per la finca i la bodega prèvia cita telefònica. També a Tomelloso hi ha diverses explotacions vinícoles que ofereixen recorreguts per les seves instal•lacions. La Finca Peñarrubia del Alto Guadiana el convida a conèixer de forma gratuïta les seves instal•lacions i l'elaboració d'essències naturals i plantes aromàtiques.
PATRIMONI CULTURAL

El Patrimoni Històric de Castella La Manxa atresora les experiències culturals que successives generacions ens han llegat com a testimoni de les seves inquietuds. Exemple d'això és Villanueva de los Infantes i la seva Plaça Major.


 


En les proximitats del Parc Natural no deixi de visitar la Cova de Montesinos, el Museu Etnogràfic, l'Ermita de San Pedro i el Castell de Rochafrida d’Ossa de Montiel. Al poble de Ruidera la Església de la Virgen Blanca i el paratge natural El Hundimiento. Castell de Peñarroya a Argamasilla de Alba, la Casa de Medrano i l'església de San Juan Bautista entre d'altres.


 


En l'entorn més proper es troba Tomelloso, que ens ofereix gran oferta de museus com el d’ Antonio López i el Museu del Carro i Eines de Conreu. Altres visites úniques que pot realitzar són Almagro amb el Corral de Comèdies i Campo de Criptana amb els seus molins manxecs, sent aquestes dues de les poblacions de les més visitades de la regió.

APARTAHOTEL DOÑA RUIDERA
Pedazo de lo Alto, 5 Ruidera 13249 CIUDAD REAL :: Teléfono 623988581 WhatsApp 690675048 :: e-mail: reservas@hotelruidera.es
APARTAHOTEL DOÑA RUIDERA
Pedazo de lo Alto, 5
Ruidera 13249 CIUDAD REAL
Teléfono 623988581
WhatsApp 623988581
e-mail: reservas@hotelruidera.es
MAPA WEB